Förlust i kvalmatchen mot Älmhult !

av | okt 13, 2015 | DAMLAGET

Ingelstad IK-Älmhults IF 1-2 ( 1-1 )

Det blev tyvärr förlust för damlaget i söndagens kvalmatch på Ingelvi mot Älmhult. Bortalaget började bäst och skapade direkt ett friläge som dock Alice avvärjer med en strålande räddning. Ingelstad skulle dock ta ledningen efter hörna som Alba snyggt snyggt placerar bollen i mål. Spelet jämnar ut sig, dock med ett litet övertag för bortalaget. Kvitteringen kommer i slutet av halvleken, luktade väldigt mycket offside, men 1-1 var ett faktum. Matchen kom att avgöras på en tilldömd straffspark till bortalaget i mitten av andra halvlek och man orkade inte efter detta bärga den förmodade segern som skulle krävas för att vinna kvalgruppen.