Förlust i genrepet inför hösten!

av | aug 1, 2016 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Lessebo GoIF 5-2 ( 3-1 )

Vi valde i år att genrepa inför hösten genom att spela en U-lagsmatch med övervägande A-lagsspelare. Vi mötte Lessebo som spelar i Elitfyran och kom till spel med ett starkt lag. Vi får en tuff start med två insläppta mål redan efter 20 minuter. Tycker ändå att vi höll spelet väl uppe och skapade ett par riktigt bra chanser som borde resulterat i något mål. Lessebo gör 0-3 i 37:e minuten och uppförsbacken känns ganska lång. I 44:e minuten gör Adam H 1-3 , ett riktigt kanonskott som gör att vi får kontakt i matchen.

DSC_0002

DSC_0004

En bit in i andra gör Edvin H 2-3 på nick, då bortalagets målvakt kommer helt fel i en utrusning. Känns hätr som om vi skulle komma in i matchen på allvar och vi skapar en del kvitteringsmöjligheter, men lyckas inte få till det. I stället är det bortalaget som avgör genom att i slutet få till ytterligare två mål. Trots allt en rättvis sger till bortalaget som sett till 90 minuter var det bättre laget.

DSC_0005

Sett till omständigheterna tycker jag att vi gör en helt okey insats, vi hr haft en tuff vecka med träning torsdag, fredag samt lördag två pass . Det märktes tydligt sista 25 minuterna att det var många trötta ben och huvuden som gjorde att spelkvalitén från vår sida sjönk betydligt. Trots allt ett bra genrep inför vad som komma skall i höst. Nu närmast väntar bortamatch på fredag mot Flerohopp borta, där förväntar vi oss en tuff drabbning.