Förlust för U-laget mot Åryd!

av | maj 4, 2015 | HERRLAGET

Det blev förlust för U-laget i Söndagens match mot Åryd. Åryd börjar klart starkast och vi har stora svårigheter att få fatt på våra motståndare. Tar inte alls jobbet som krävs för att hänga med i svängarna. I 8:e minuten kommer 0-1 då vi inte lyckas få undan bollen tillfredsställande. Efter 20 spelade minuter kommer 0-2. Vi skapar inte speciellt mycket i första halvlek och får ur det perspektivet var nöjda med att det stannar vid 0-2.

I halvlek är vi inte speciellt nöjda med vad vi presterat och är överens om att det krävs en rejäl skärpning för att vi ska genomföra detta med hedern i behåll.

I andra går vi ut med en helt annan inställning och får plötsligt betydligt mer att säga till om och plötsligt är det bortalaget som  och slutresultatet 1-4 fastställs med 4 minuter kvar att spela.

får jaga boll. Vi får utdelning i form av 1-2 i 54:e minuten då Albin gör 1-2 fint framspelad av Daniel L. Efter detta har vi en riktigt bra period där vi skapar flera kvalificerade chanser, men avsluten hade här en del övrigt att önska. Istället för en kvittering kommer i stället snöpligt 1-3 med 10 minuter kvar.

Vi möter ett bra lag och fick upp till bevis direkt. Tycker vi ska ta med oss en väl genomförd andra halvlek. Nu är det bara att bryta ihop och komma igen. Hasse spelade in matchen och höjdpunkterna från densamma kommer inom kort att ligga här för beskådning.