En seger och en förlust i helgen för Herrlaget!

av | mar 13, 2016 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Jämshögs IF  4-1 (1-1)

I lördagens match mot Jämshög blev det en klar seger. Vi gör här en riktigt bra insats där vi gör jobbet i 90.minuter. Vi var riktigt taggade och satte hög press på motståndarna vilket gav som resultat fyra mål, var även givmilda nog att bränna två straffar. Bortalaget hängde med rätt bra i första halvlek då man var duktiga på snabba omställningar. I andra tar vi över helt och gör det riktigt bra, en bra insats och rättvis seger.

1-0 Totte W via en försvarare 2-1 Macke D på nick snyggt inlägg av Totte, 3-1 Jocke L som stal bollen och placerar snyggt in bollen 4-1 Viktor P efter en fin djupledslöpning och väl avvägt pass från Macke D.

DSC_0444

DSC_0443

Växjö BK-Ingelstad IK 4-1 (2-0)

I Söndagens match mot Växjö BK orkar vi inte riktigt upprepa Lördagens fina insats. Tycker dock att vi gör en ganska okey insats efter omständigheterna. Vi var i dag inte riktigt fokuserade i alla lägen vilket gjorde att vi släppte till en del lite för billiga mål. Hemmalaget vann rättvist.Tufft att spela två tuffa matcher på två dagar, dock en nyttig erfarenhet och riktigt bra genomkörare. Vi gjorde ett riktigt snyggt mål som Marcus M snyggt nickar i mål efter ett väl avvägt inlägg från Sebbe M. Nu blir ett par dagar med välbehövlig vila.