En liten rapport från herrlaget inför seriestarten

av | apr 10, 2023 | NYHETER

Förra helgen var herrlaget på träningsläger i Kalmar där vi genomförde ett träningspass på naturgräs i Bergkvara, spelade padel och hade allmänt trevligt tillsammans hela lördagen. Idag, måndag, var det meningen att vi skulle spelat sista träningsmatchen inför återkomsten i division 4. Skador, sjukdomar och resor satte käppar i hjulet för detta och vi tvingades ställa in den ena av två planerade matcher.

 

U-laget träningsspelar idag kl. 16.30 mot Gransholms IF P18, matchen spelas på Granvallen för er som vill kolla. På fredag spelar U-laget sin sista träningsmatch inför seriespelet då man tar emot Vederslöv/Dänningelanda IF på Sportfältet kl. 19.00.

 

Du följer väl herrlaget på MinFotboll? Du hittar vår sida HÄR! 

 

Där försöker vi hålla er uppdaterade inför och under matcherna. Målsättningen är att alltid minst rapportera mål ifrån samtliga matcher något av herrlagen deltar i för att ni ska kunna följa oss även när ni inte kan vara på plats. Vill man hjälpa till med mer ingående rapportering under matcherna kan man kontakta en ledare eller spelare i laget så ser vi till att man kan få bli rapportör för våra matcher.

 

Vi hoppas att ni uppskattar uppdateringarna och tar gärna emot feedback på förbättringar.

 

Vi tar nu sikte på de sista förberedelserna inför årets seriespel och hoppas att ni stöttar oss lika väl som förra året!

Ingelstad Idrottsklubb

Gamla växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

C/O Lars Lundqvist Bokvägen 7 355 71 Ingelstad

Tel. 0709-457712 / 070 - 6526715

E-mail. kansli@ingelstadik.nu

Bankgiro: 5516-3588