Domaren bröt matchen efter 45 minuter!

av | apr 24, 2016 | HERRLAGET

I eftermiddags var kung Bore på sitt allra sämsta humör. Fem minuter innan matchstart mellan IIK och Flerohopp började det att hagla ymnigt. Efter hand övergick detta i ymnigt snöfall som lade sig på planen och efter hand blev det svårare och svårare att urskilja linjerna. Snöfallet visade inga tendenser att avta och i halvlek beslutar domaren sig för att avbryta matchen. Ett klokt beslut efter rådande omständigheter. Domaren kommer nu att skriva en rapport till Smålands FF som beslutar hur det blir fortsättningsvis med den återstående matchtiden. Vid tidigare liknande fall har resultatet som var när matchen bryts gällt och man spelar den återstående tiden, i detta fall andra halvlek. Vi hoppas så blir fallet även denna gång eftersom vi då ledde matchen med 5-2.

DSC_0002

DSC_0004

DSC_0001

Den halvlek som spelades tycker jag helt klart går i vår favör, det är vi som skapar dom flesta chanserna. Vid bortalaget bägge mål har vile svårt att få undan bollen vilket självklart hade med rådande omständigheter att göra. Någon djupare analys känns inte rätt att göra, men helt klart en härlig känsla att vi gör fem mål på 45 minuter. Målen föll  som föjer.

1-0 28 min Viktor P på distinkt avslut snyggt framspelad av Macke D

1-1 31 min

2-1 32 min Martin Å på nick framspelad via nick av Macke D

2-2 34 min

3-2 38 min Martin Å som rundar målvakten efter framspelning av Johan S

4-2 40 min Viktor P som snappar upp ett bakåtpass och kommer helt sopren mot tomt mål

5-2 43 min Mattias E framspelad av Viktor P

Fortsättning följer vid ett senare tillfälle.

Dagen bilder är tagna i början av matchen då det var hagel som gällde.