Godkänd insats i Spelguiden Åryd Cup !

av | feb 7, 2017 | HERRLAGET

Vi lyckades inte ta oss vidare från gruppspelet, men tycker ändå att vi gör en fullt godkänd insats och det finns en hel del positivt att ta med os inför framtiden.

Hovmantorp-Ingelstad 1-0

En helt jämn match som kunde slutat hur som helst. Vid 0-0 bränner vi en straff vilket visar sig bli ödestigert eftersom dom gör 1-0 i slutet av matchen. Kändes självklart surt, men vi gör trots allt en bra insats, utmanar både i tempo och passningsspel.

Ingelstad-Rottne 1-0

Här får vi ett tidigt ledningsmål efter ett fint anfall där Jacob Hallberg stöter in ledningsmålet från nära håll. Tycker vi äger matchen och kunde mycket väl gjort ytterligare något mål, stabil insats.

Slätthög-Ingelstad 0-0

Här gör vi vår klart bästa insats för dagen. Får en straff redan i första minuten , tyvärr bränner vi även denna. Spelar riktigt bra och skapar flera bra möjligheter men Stringan i bortamålet har spikat igen och vi lyckas inte överlista honom trots flera bra lägen. Tycker vi är det bättre laget och särskilt kul att konstatera att vi stod upp riktigt bra även i det fysiska spelet.

Det oavgjorda resultatet visade sig tyvärr innebära att vi inför sista matchen inte hade möjlighet att gå vidare till finalspelet kommande Söndag.

Ingelstad IK-Värnamo Södra 0-2

Vi får 0-1 i baken redan i första minuten och det märktes tidigt att vi inte var riktigt närvarande, kom inte alls upp i samma klass som i tidigare matcher. I sista spelminuten kom även 0-2, inte mycket att säga om, vi förlorar mot ett lag som var mer sugna på att vinna än oss.

Men som sagt, tycker trots allt att vi ska va nöjda med vad vi presterat, det var små marginaler som satte krokben  för oss. Nu är det bara att träna vidare inför kommande träningsmatcher.