Derbymatch hemma för damlaget!

av | apr 25, 2018 | DAMLAGET, NYHETER

På fredag spelar damlaget årets första match hemma på Ingelvi, kl 19.00 mot Sandsbro AIK.
Helgens långa utflykt till Göteborg och match mot Hovås/Billdal innebar 3 poäng till damerna. Efter underläge med 0-2 i halvtid så vänder tjejerna på matchen under de första 10 minuterna av andra halvlek. Först är det Annie H som driver igenom försvaret och sätter ettan, och endast några minuter senare får Lovisa till ett kanonskott från distans rätt upp i krysset helt otagbart för målvakten. Vid det tredje målet är det Annie H som får till ett bra skott utifrån som går ribba in. Tjejerna gör en bra match där de visar upp ett bra spel som kryddas med en härlig inställning från alla spelare.
Nu hoppas vi på bra uppslutning från Ingelstadpubliken, när det nu bjuds på derbymatch i årets första div2-matchen på Ingelvi!