Delad pott mot Alvesta United

av | apr 22, 2023 | NYHETER

Ingelstd IK – Alvesta United 2-2 (0-1)

Efter en hyffsad start tog bortalaget över tillställningen i första halvlek. Dom rullar boll bra och vi får jaga mycket och det blev mycket försvarsspel. I 42:a minuten gör bortalaget 0-1 vilket känns fullt rättvist.

Starten i andra är den första lik och resulterar i 0-2 i 52:a min. Efter detta vaknar vi plötsligt till liv och får mer att se till om. Fyller på med folk och får till fler längre anfall. Vi får en frispark i 57:e som resulterar i 1-2 efter fin nick av Morgan L. Vi får mer och mer att se till om och i 72:a får vi en hörna som Simon K nickar in och 2-2 är ett faktum. Sista kvarten byter lagen chanser men fler mål uteblir.

Efter en mindre bra första halvlek kommer vi igen starkt i andra och kämpar oss rättvist till en poäng. Stor eloge till bra kämpatakter. Bra jobbat!