Delad pott i Häradsbäck !

av | maj 15, 2018 | HERRLAGET

Häradsbäcks IF-Ingelstad IK 1-1 (1-1)

Det blev oavgjort 1.1 när den från premiäromgången uppskjutna matchen mot Häradsbäcks IF spelades på måndagskvällen

Härliden inbjuder till en riktig idyll, dock denna gång lite sämre underlag tyvärr då planen var av varierande kvalité.

IIK inleder matchen bra och första 15-20 går i vår favör. Därefter har hemmalaget sin bästa period i matchen och lyckas strax före paus kvittera vår tidiga ledning. I det läget ett rättvist resultat.

I andra halvlek tar vi hand om spelet på ett tydligare sätt och hemmalaget sjunker djupare ner på egen planhalva.Sista halvtimmen skapas det en rad möjligheter utan att vi lyckas avgöra matchen med bla. ribbträffar, räddningar på mållinjen, friläge och ett antal hörnor.Denna gång räcker det inte för 3 poäng men trots allt en stark forcering som ger positiva signaler inför fortsättningen.

Målen: 0-1 (1) Adam Helge, 1-1 (42) Kalle Göransson