Delad pott efter stark upphämtning!

av | maj 20, 2015 | HERRLAGET

Det blev delad pott 2-2 i Tisdagskvällens bortamatch mot Ljungbyholm. En utmärkt plan som inbjud till bra spel. Första 20 är vi lite väl givmilda och hemmalaget tilläts lite lättvindigt att göra både 1-0 (7 min) och 2-0 (18 min) Efter detta insåg vi allvaret i situationen och förstod att det krävdes helt att takter om det skulle bli någon poäng. Resten av halvleken spelar vi riktigt bra och skapade en hel del chanser. 1-2 kom i 32:a minuten då Emil kom fram bra på högerkanten och hittar Adam som inte gör något misstag. Nu har vi vind i seglen och väntar bara på en kvittering, den kommer med 2 minuter kvar av halvleken efter ett mönsteranfall där Jakob spelar snett inåt bakåt till Macke D som säkert sätter 2-2. Som ni förstår går vi till vila med positiva känslor och ser redan fram emot andra halvlek.

1505193

1505196

Det fina spelet från avslutningen på andra halvlek vill inte riktigt infinna sig, men det såg ändå rätt okey ut och man fick helt klart positiva vibbar. Vi skapar en del vassa chanser där någon kanske borde resulterat i mål, men det ville sig inte riktigt. Sista kvarten blev en pers mellan hopp och förtvivlan, det rådde då riktig Hawaii fotboll där det blev chanser åt bägge håll. Vi var här alldeles för stressade och ville allt för tidigt försöka slå den avgörande passningen, samtidigt blev det allt som oftast bolltapp i helt fel lägen med kontringar som följd. Närmare en var sitt bortdömt mål kom inget av lagen och 2-2 får väl betraktas som ett rättvist resultat. Vi får ta med oss det fina spelet vi presterade i vslutningen på första halvlek, och den goda moralen att hämta in ett 0-2 underläge.