Damlägret är över!

av | mar 24, 2019 | DAMLAGET, NYHETER

Råå IF-Ingelstad 1-4(1-4)
Damlaget har i helgen varit på träningsläger i Vejbystrand och förutom träning och socialt umgänge genomförde vi även en match mot Råå IF.


Om det var morgonens matchvärmning eller något annat som hade fått tjejerna på bästa spelhumör vet jag inte, men en sådan matchstart upplever man inte ofta!
Eftersom Mathilda A hade lite känning i foten så började hon som målvakt, och hennes ordinarie Fw-plats togs istället av Emma Skoog, i sin först seniormatch någonsin. Och vilken debut sen, på två fina framspelningar från Alva Wilsson förvaltar Emma sina friläge fram till 2 mål under första kvarten!
Vi gör ytterligare 2 mål under denna kvart, först är det Lovisa som ytterligare en gång tajmar Annas perfekta hörnor och nickar in ettan. Det fjärde målet sätter Jennie genom ett långskott nära krysset otagbart för målvakten. Efter detta gör vi inte några fler mål utan det sparar vi till viktigare matcher längre fram under säsongen. Bitvis visar tjejerna återigen upp ett härligt kortpassningsspel, där flera spelare medverkar till ett fint anfallsspel.
Nu ser vi fram emot nästa veckas tuffa bortamatch mot Asarums F19-lag, som har sitt A-lag i elitettan.