Damlaget kryssade i Hyundai Cup!

av | apr 6, 2016 | DAMLAGET

Sandsbro AIK-Ingelstad IK  2-2 (0-2 )

Sista matchen i gruppspelet och vi var tvungna att vinna matchen för att ta förstaplatsen. Vi tar tag i matchen från början och vinner mycket boll och spelar första passningen enkelt för att sedan etablera spel på Sandsbros planhalva. Sandsbro får bara slå ifrån sig och är väldigt stressade av vår höga press och aggressiva vilja att vinna tillbaka bollen. Vi leder efter första halvlek med 2-0 och gör vår bästa halvlek såhär långt.

I halvlek pratar vi om att fortsätta att vara lika aggressiva, föra spelet och försöka få in ett mål till ganska snabbt. Men tyvärr kom Sandsbro in som ett nytt lag, satte hög press och chansspelar för att få kontakt, det fick dom ganska omgående på en hörna. Vi blir stressade och hittar aldrig riktigt in i matchen igen. I slutsekunderna kommer kvitteringen på en frispark som seglar in. Sandsbro därmed vidare som gruppetta, och vi får nu hoppas på att gå vidare som en av dom tre bästa tvåorna.