Damerna seriesegrare i div 3 södra dam!

av | okt 2, 2016 | FÖRENING

Efter en avslagen söndag förra helgen då vi lämnade Lörby B med en tung förlust samtidigt som vi (och all med oss) trodde Växjö BK slagit Sandsbro AIK i slutsekunderna har det hänt en del.
Om Matchen i Lörby finns inte mycket att tillägga: IIK-damerna kom inte upp i normal standard och det Lörby B vi nu mötte var inte samma lag som vi i våras slog med 7-0. Vid ställningen 1-1 Gjorde IIK snyggt 1-2 och domaren skrek ut sin bedömning eftersom protester hördes: ingen offside för bollen var inne innan nästa spelare rörde bollen! Sedan ändrar domaren beslutet efter att en linjedomare som inte fanns med i protokollet hävdat offside. En dispyt kring hur offside ska dömas uppstod, som vi förlorade – målet underkänt. Nu var Lörby B snabba som blixten och visade vad vilja är medan vi var passiva och osäkra.
I sandsbro visste vi att det var jämt, Sandsbro ledde, BK kvitterade och 20 sekunder kvar gör BK 2-3 och vinner matchen, just då… Det visar snart efter matchen att Växjö BK använt för många A-lagsspelare i matchen och en protest lämna in till Smff. Enligt beslut i disciplinnämnden i fredags beslutades att Växjö BK har använt obehörig spelare och matchresultatet korrigeras till seger för Sandsbro AIK med 3-0. Vad det betyder i förlängningen har ni så klart räknat ut:
Ingelstad IK står som seriesegrare 2016!
Sååå ledsamt att damerna inte fick den där segerfesten förra söndagen – ni är så värda den! En säsong som i mycket startade i moll har ni med er fantastiska inställning, laganda och proffsiga ledarskap vänt till en sång i dur!
Fair Play vinner alltid tillslut!