Dåliga planer på Ingelvi !

av | maj 24, 2017 | FÖRENING

Tyvärr måste vi konstatera att planerna på Ingelvi nu inte håller den kvalité som vi önskar. Det finns många orsaker till detta bla. kalla veckor i Maj, lite nederbörd, som om inte det vore nog så har inte bevattningen kommit igång med anledning av att båda pumparna är trasiga och leveranstid på ny pump. Eftersom vi inte har något vatten har vi inte heller kunna lägga på gödning efter schema. Ingen bortförklaring men vi kan konstatera att många olyckliga omständigheter har gjort att det ser ut som det gör, vi tycker det är lika tråkigt som ni och vi kan bara beklaga detta.

Eftersom B-planen är i så pass dåligt skick så är den i dagsläget inte okey för matcher. Vi har därför beslutat att även ungdomslagen och U-laget får spela sina matcher på A-planen. Detta är tillfälligt och kommer att återgå till tidigare överenskommelse när B- planen blir bättre. Vi kommer dock inte att krita upp niomannaplan på A-planen, spelar ni match där får ni kona. 7-mannaspel spelar ni som vanligt på 7-mannaplanerna.

Träningar kommer som vanligt att bedrivas på B-planen. Hoppas ni är nöjda med detta beslut, vi vill ju självklart att vi ska kunna bedriva en meningsfull och givande verksamhet under så bra förhållanden som möjligt.

Nu är det bara att bita ihop och gilla läget och hoppas på att förhållandena ska bli bättre fortast möjligt.

Styrelsen/Idrottsplatssek.