Chockstart gav tre nya poäng till Herrlaget !

av | jun 10, 2017 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Flygsfors/Gadderås IF 7-0 (5-0)

Måste erkänna att jag hade lite fjärilar i magen inför fredagskvällens match. Men ack så fel jag hade, killarna exploderade och skaffade sig en 3-0 ledning redan efter 16 spelade minuter, 1-0 3:e min Adam H ass Macke D, 2-0 6:e min straff Anton N och 3-0 i 16:e min Adam H framspelad av Mattias E. Killarna visade ingen pardon och visade direkt att här hade bortalaget inget att hämta. Man nöjer sig inte med detta, 2 minuter senare kommer 4-0 då Macke D spelar en helt fristående Mattias E som lätt lägger bollen i mål. Minuten senare fullbordar Adam H sitt hattrick då han fri med målvakten inte gör något misstag, framspelningen stod Johan S för. Vilken urladdning, matchen kändes avgjord och spelkvalitén sjönk av förklarliga själ. Resten av halvleken hände det inte speciellt mycket av värde och vi kan gå till halvtidsvila mycket nöjda över vad vi presterat.

Andra halvlek känns som en transportsträcka där vi inte har mycket att frukta av ett för dagen svagt motstånd. I 59:e minuten tar Daniel C en fin löpning på högerkanten och slår ett perfekt inlägg till Macke D som snyggt nickar in 6-0. <med 13 minuter kvar fastställs slutresultatet till 7-0 då Tim A vinner en tuff närkamp med målvakten och målar.

En bra dag på jobbet, man gör vad man ska och tar en solklar seger mot som sagt ett svagt motstånd, men vi ska på intet sätt förringa vår insats, vi gör det bra. Nu är det bara att ladda om inför kommande fredagsmatch, då väntar nämligen Nöbbele BK borta, gissa om vi är revanschsugna !