Bra insats mot Lessebo!

av | mar 22, 2015 | HERRLAGET

1503221 IIK-Lessebo HerrIngelstad IK-Lessebo GoIF 3-3 (1-2)

Tycker vi gör en bra insats mot ett duktigt Lessebo. Första 25 minuterna gör vi nog vår bästa insats hittills, då såg det riktigt trevligt ut. Vi får utdelning i form av 1-0 i tjugonde minuten efter fint inlägg av Mesir som Adam stöter i stolpen och ut till en fristående Conrad som inte gör något misstag. Efter ett tag gå vi ner oss en del och Lessebo tar över spelet vi tappar här en period fokus och släpper till ett par mål alldeles för enkelt 1-1 28 min och 1-2 34 min.

1503222 IIK-Lessebo Herr

Andra halvlek startar Lessebo bäst och tilldöms i 60:e minuten en straff som såg allt annat än solklar ut, men man förvaltar den väl och 1-3 är ett faktum. I anfallet efter replikerar vi med att göra 2-3 på en hörna slagen av Mattias som Totte resolut nickar in, snyggt. Vi får ny energi och jobbar hårt för att få till en kvittering. Med 4 minuter kvar kommer den , Adam gör ett genombrottsförsök och fälls enligt domaren och han tvekar inte att peka på straffpunkten. Även denna straff måste erkännas var högst tvivelaktig. Adam tar själv straffen och gör inget misstag.

1503224 IIK-Lessebo Herr

1503227 IIK-Lessebo Herr

Sett till 90 minuter tycker jag att det var ett rättvist resultat som vi ska vara nöjda över. Lessebo hade väl lite mer boll och är ett tungt lag att möta och en hel del duktiga spelare. Vi står upp bra och tar med oss en hel del positivt från matchen. Självklart finns det även periodvis en del brister som vi får fortsätta att jobba med