Bra insats mot IF Eksjö !

av | mar 4, 2018 | HERRLAGET

Ingelstad IK-IF Eksjö 5-0 ( 4-0 )

I lördagens match på Sportfältet stod herrlaget för en stabil och bra insats. Satte gasen i botten direkt med en hög och aggressiv press som bortalaget hade svårt att hantera. Reda i 8:e minuten fälls Mattias H med straff som följd. Denna räddar målvakten på , returen är Viktor P framme och 1-0 är ett faktum. Vi fortsätter att trycka på och i 17:e minuten gör Leo A 2-0 framspelad av Macke D. Minuten senare blir Mattias H åter fälld och straff nummer två är ett faktum, denna gång tar han själv hand om densamma och gör inget misstag, 3-0. Vi fortsätter att vara det bättre laget och har full koll på läget, mål nummer fyra kommer efter 45 spelade minuter då Viktor P slår en frispark som Edvin H dunkar in på volley, snyggt !

Vi går till vila med klara 4-0 och är riktigt nöjda över vad vi presterat. En riktigt bra halvlek.

Andra halvlek håller väl inte riktigt samma klass men fortsatt koll på läget och släpper inte till speciellt mycket bakåt. 5-0 i 49:e minuten är ett självmål. Vi skapar sedan ytterligare en del bra lägen men några fler mål i matchen blir det inte. En stabil och bra insats som vi är klart nöjda med. Nu laddar vi för nästa drabbning som blir på lördag 10/3 på Sportfältet mot Växjö BK, då blir det säkert betydligt tuffare.