Bottennapp mot Sandsbro!

av | aug 16, 2018 | DAMLAGET, NYHETER

Sandsbro AIK-Ingelstad 4-3(2-1)
Igår kväll spelade damerna andra matchen för höstsäsongen då vi besökta Sandavi, för match mot Sandsbro. Vi kommer inte in bra i matchen utan redan efter några minuter så får vi ett baklängesmål emot oss, och även om vi kvitterar till 1-1 efter kvarten spelad så vill inte spelet lossna. Vi har en dålig rörelse i laget och passningsspelet vill inte sitta där, och i slutet på halvleken släpper vi till ytterligare ett baklängesmål.
Den andra halvleken börjar som den första med ett insläppt mål till 1-3 redan i 3.e minuten. Även i andra halvlek är det Sandsbro som är det bättre laget, och vinner de flesta duellerna på planen. Vi försöker lyfta upp spelet och får till en reducering efter knappa timmens spel. Men trots reduceringen så får vi inte tag i spelet, utan istället är det Sandsbro som går fram till 4-2 innan vi i sista minuten spikar slutresultatet 4-3. Dagens målgörare Annie H, Lovisa och Elin L.
Vi gör som sagt en dålig bortamatch, men vi får chans till revansch på oss själva på lördag, då Waggeryd kommer till Ingelvi för match kl 15,00