Bottennapp i Tingsryd!

av | jun 18, 2016 | HERRLAGET

Tingsryd United-Ingelstad IK 4-1 (2-0)

Vi åkte till Tingsryd på Fredagskvällen med en klar förhoppning att ta tre poäng. Vi var taggade och allt kändes bra. Vi glömde dock en viktig detalj, matchen börjar när domaren blåser i pipan. Tingsryd rivstartar och vi hänger inte alls med, vi sr spända och obeslutsamma ut och hänger inte alls med i svängarna, ligger för långt från våra motståndare som till synes får härja fritt. Man fick komma till lägen alldeles för billigt och det står 2-0 efter endast 8 spelade minuter. Vi lyckas dock stoppa den värsta blödningen och det blev inga fler mål i första. En halvlek som vi helst vill glömma, vi fick inte alls till det och ledningen för hemmalaget var odiskutabel.

DSC_0006

I halvlek var det ett vingbrutet lag som pustar ut, och ingen var nöjd med vad man presterat. Man har dock inte givit slaget förlorat och är rörande överens om att man måste vinna tillbaka sin heder genom att prestera betydligt bättre än hittills.

Tycker vi startar andra helt okey och ligger på för att få till en reducering. Vid en omställnin g i 55:e minuten gör istället hemmalaget 3-0 på ett riktigt kanonskott där Tim är chanslös i målet. Självklart var detta spiken i kistan, men vi försöker hålla moralen uppe. 4-0 kommer på frispark i 75:e minuten och förnedringen är ett faktum. Vi avslutar matchen bra och en viktig reducering kommer genom Oscar C med 12 minuter kvar. Strax efter har Martin Å en nick i stolpen och matchen slutar 4-1.

Vi kan inte va nöjda med vad vi presterade, så här enkelt får vi inte släppa poängen ifrån oss. All heder åt Tingsryd dock som gör en riktigt bra match och visar med tydlighet att dom är ett lag att räkna med. För vår egen del är det nu bara att bryta ihop och komma igen. Nu samlar vi ihop oss och gör bra träningar fram till derbyt mot Nöbbele på Ingelvi Tisd. 28/6 19.00. Om vi framledes vill vara med och fightas i toppen gäller det nu att börja plocka trepoängare.