Avslutning för Herr och Damlaget!

av | nov 1, 2015 | DAMLAGET, HERRLAGET

I Lördags kväll gick IIK:s  traditionsenliga Fotbollsgala av stapeln för spelare och ledare i Herr och Damlaget. I år var upplägget annorlunda mot vad vi vant oss vid dom senaste åren då det varit glamoröst värre med festklädda deltagare. I år var det istället maskerad där varje deltagare innan fick ett personligt mejl där det stod vad man skulle klä ut sig till. Visade sig vara olika teman som gällde vilka bildade fyra olika lag som under dagen fick en lång lista på olika uppdrag som skulle genomföras under ca fyra timmar. Jag förmodar att det var många i Ingelstad som höjde på ögonbrynen under dagen då samhället invaderades av en mängd kufiska figurer. En väldigt trevlig upplevelse som genererade många skratt medan man kämpade på för att hinna med så många uppdrag som möjligt.

Kvällen fortsatte sedan på Näckrosen där arrangörsgruppen bjöd på härlig underhållning , prisutdelning etc. Ett stort tack till er som gjorde denna dagen möjlig , fantastiskt bra jobbat. Även ett stort tack till alla deltagare som verkligen lagt manken till för att för att klä ut sig till sina tilltänkta objekt, bra jobbat.

Under kvällen kunde vi även presentera en ny tränare för damlaget kommande säsong, vilket känns helt underbart. Han heter Niklas Berglund från Öjaby. Han har i höst representerat IIK:s herrlag , men gör nu slag i saken att inleda en tränarkarriär och ser detta som en härlig utmaning. Lycka till och välkommen i gänget! Ett stort tack till Benny Steen som nu stiger åt sidan för att syssla med annat, bra jobbat!

DSC_0005 DSC_0010 DSC_0013 DSC_0018

 

 

Ingelstad Idrottsklubb

Gamla växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

C/O Lars Lundqvist Bokvägen 7 355 71 Ingelstad

Tel. 0709-457712 / 070 - 6526715

E-mail. kansli@ingelstadik.nu

Bankgiro: 5516-3588