Årsmötet avklarat !

av | feb 2, 2017 | FÖRENING

I Tisdags kväll genomfördes ytterligare ett årsmöte i föreningens historia. Som vanligt var väl deltagarantalet inte något att skriva hem om, 15 st , men vi som var där hade en trevlig stund tillsammans. Som vanligt bjöds det på ägg och sillamacka till kaffet.

Mötet gick lugnt och städat till och det blev inga större förändringar i föregående års tillsättningar. I styrelsen blev dock lite förändringar eftersom vår sekreterare Lennart Karlsson bestämt sig för ett avslut efter  en 27 årig sejour i föreningen som ledare, kanslist och styrelsemedlem. Ett stort tack till Lennart för visat engagemang utöver det vanliga ! Ny som sekreterare blir nu Marie Söderberg och nyval som ledamot blev det av Marcus Ottosson som vi hälsar välkommen tillbaka. Ungdomssektionen får två nya stabsmedlemmar i form av Lina Parsland och Jimmy Nilsson.

Kul att kunna informera om att ekonomin är fortsatt stabil och att kassören jämte styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna året

På ordet fritt informerades om att indragningen av fiber kommer att färdigställas under mars månad om leverantören håller vad man lovat. Informerar även om div. inköp rent lokalmässigt som är planerade i samband med detta. Vi hoppas och tror att detta ska skapa möjligheter och underlätta för en fortsatt positiv utveckling av föreningen. Kommer även att inleda ett samarbete med Sports Competens som är ett innovativt digitalt verktyg för utveckling som samverkar med idrottens traditionella fysiska utbildningsverksamhet. Vi hoppas att denna lättillgängliga It-plattform ska ge oss helt nya möjligheter för utveckling och utbildning för föreningen. Mer information kring detta kommer senare.

Avslutningsvis ett stort Till Thomas Kristoffersson för ett gediget arbete för att få ihop vår fina verksamhetsberättelse.

IIK Verksamhetsber 2016

 

Ingelstad Idrottsklubb

Gamla växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

C/O Lars Lundqvist Bokvägen 7 355 71 Ingelstad

Tel. 0709-457712 / 070 - 6526715

E-mail. kansli@ingelstadik.nu

Bankgiro: 5516-3588