Äntligen en bortaseger !

av | maj 13, 2017 | HERRLAGET

Möre BK-Ingelstad IK 3-7 (1-2)

Så kom den då till slut, årets första bortaseger, gissa om det kändes skönt. Tycker vi gör en riktigt bra bortamatch, där vi var riktigt stabila, i alla fall 83 av dom 90 minuterna. Vi visar i dag direkt var skåpet ska stå och tar ledningen med 0-1 redan i 3:e minuten då Edvin H nickar in ett inlägg från Emil N. Vi spelar riktigt bra och skapar en hel del, men i 11:e minuten får hemmalaget en hörna som till slut resulterar i en kvittering. Vi fortsätter att trumma på och det ger utdelning i 20:e minuten då Jocke L trycker in 1-2 framspelad av Mathias C. Vi ligger på för ytterligare mål och chanser saknas definitivt inte , men 1-2 står sig halvleken ut vilket definitivt känns i underkant. Spelmässigt gör vi en riktigt stabil halvlek och vi går till vila med bra självförtroende.

Vi får en bra start på andra i form av 1-3 i 51:a minuten då Mattias C inte gör något misstag efter fint förarbete av Martin Å. Kändes nu riktigt stabilt och ingenting talar för att vi ska tappa detta. Men i 53:e minuten får hemmalaget en hörna där minst 15 pers. ställer sig i en klump kring vår målvakt, och på något mirakulöst sätt ligger plötsligt bollen i mål, märkligt, märkligt. 7 minuter senare kommer kvitteringen efter att vi slarvat i uppspelsfasen, och hastigt och mindre lustigt är det plötsligt match i gen. Vi samlar dock ihop styrkorna på ett bra sätt och tar över matchen fullständigt vilket resultera i ytterligare fyra mål från vår sida, starkt gjort. 71:a minuten 3-4 genom Adam H framspelad av Simon K efter en fin rusch på högerkanten. 3-5 72:a Martin Å ass Mattias C. 3-6 var en riktig delikatess då Jocke L själ bollen på kortlinjen och gör en riktig Hamrinare och spelar fram en fristående Mattias C som inte gör något missta, riktig fotbollsgodis. I 78:e fastställer Mattias C slutresultatet 3-7 framspelad av Martin Å. En mycket väl genomförd match och välförtjänt segersång hördes på arenan efter genomförd match. Kommande fredag väntar en svår hemmamatch i form av Tingsryd United.