Ännu en IIK-Gala avklarad !

av | nov 11, 2019 | FÖRENING

Lördagen genomfördes helt klart i IIK:s anda. Då genomfördes nämligen årets IIK Gala , vilket innebar att Herr och Damtruppen hade en gemensam avslutning på säsongen. Det är en tradition som vi haft ett antal år och är mycket uppskattad, det skapar helt klart en vi känsla i föreningen. Här vill jag redan nu framföra ett stort tack till Ella K, Annie H, Lovisa S och Hilda H som drog ett tungt lass för att årets gala skulle bli verklighet. Stor eloge till er, bra jobbat.

Det var samling på Ingelvi 13.00 där deltagarna delades in i sju lag för att kämpa om poäng i lite olika tävlingar. Trots att vädergudarna inte riktigt var på vår sida så var humöret på topp och tävlingsinstinkten var det sannerligen inget fel på. Någon resultatrapporteringen lämnar vi inte , vi vill ju inte såra någon. Varmkorv serverades sedan till hugade innan det var dags att göra sig fin inför kvällen då det var samling i Tegnabys bygdegård 18.00.

I Tegnaby blev det välkomstdrink och lite mingel innan det  var dags att hitta sin bordsplacering för att inmundiga en smaklig måltid. Verkade helt klart vara i deltagarnas smak för man högg in med god aptit, riktigt gott. Det bjöds på lite videosnuttar som skämtsamt visade lite karaktärsdrag hos en del individer i damlaget, riktigt kul. Som sig bör så delades det även ut diverse priser under kvällen. Träningspriserna i år gick till Julia Forsén Dam och Hugo Hahlin Herr. Bästa Målskytt Dam A  Annie Helge och Herr A Jacob Hallberg. Bästa målskytt Dam B Hilda Henningsson och Herr U Adnan Mehemed. Trupperna fick sedan rösta fram den mest värdefulla spelaren i respektive trupp. Damlaget röstade fram Hilda Henningsson och herrlaget Anel Grozdanic. Stort grattis till er alla ! Herr och Damledare uppvaktades med blommor. Peter Ingmarsson tackar för sig efter tre år som ansvarig tränare för Damlaget. Har även varit med som tränare för ungdomslag i föreningen i många år. Ett stort tack till dig Peter för allt jobb du har lagt ner i IIK. Efter välsmakande fika blev det dags att dra igång speleverket för att locka upp hugade på dansgolvet, det var många som nappade på detta. Hur länge detta höll på vet jag inte, men jag är övertygad om att det höll på en bra stund efter att jag med ålderns rätt lämnat tillställningen. Än en gäng ett stort tack för en mycket trevlig kväll med hopp om att få uppleva en ny gala kommande år.