90-årsfest på Näckrosen!

av | nov 23, 2014 | FÖRENING

I fredags kväll var det galafest på Näckrosen då Ingelstad IK firade 90-års Jubiléum tillsammans med IIK-are som i dagsläget hjälper till att se till att ungdomar i Ingelstad med omnäjd ges möjlighet till en meningsfull fritid.Det delades ut välförtjänta utmärkelser till personer som ställer sina tjänster till IIK:s förfogande.Klubbnål och blommor för 5-års tjänstgöring förärades Veronica Karlsson, Peter Burman, Andreas Stensson, Patrik Magnusson, Tommy Johansson, Björn Stenberg, Arne Nilsson, Robert Danielsson, Fredrik Johansson och Torbjörn Elmqvist.

IIK:s standar och blommor för 10-års tjänstgöring förärades Marie Söderberg, Krister Holgersson, Anna Hagelberg-Nilsson och Ulf Wilsson.

Ett stort tack till er för allt som ni gör för klubben.

Ett stort tack till Bettan, Jennie och Macke som har ansvarat för arrangemanget och sett till att vi fick uppleva denna afton tillsammans. Det fanns möjlighet att se en hel del gamla bilder och annat intressant som hänt genom åren vilket uppskattades av många. Det inmundigades god mat och bjöds på underhållning i form av bl.a en musiklek där deltagare och gäster fick visa upp sin musikaliska förmåga.

Ingen fest av rang om man inte kan erbjuda möjlighet till en svängom och detta serverades av Backlights orkester och där kände ni säkert igen två Ingelstadprofiler.

Tack för en minnesvärd afton och hoppas ni hade lika trevligt som jag. Tack för att ni finns.

Ingelstad Idrottsklubb

Gamla växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

C/O Lars Lundqvist Bokvägen 7 355 71 Ingelstad

Tel. 0709-457712 / 070 - 6526715

E-mail. kansli@ingelstadik.nu

Bankgiro: 5516-3588