2-1 förlust i premiären!!!

av | apr 16, 2016 | HERRLAGET

Flygsfors/Gadderås-IIK 2-1 (0-0)

Tyvärr blev det förlust  förr Herrlaget i dagens bortamatch mot Flygsfors/G. Tycker vi gör en bra förstya halvlek. Hemmalaget börjar klart bäst och skapar ett par riktigt bra chanser men, Jocke är med på noterna. Första 20 minuterna är hemmalaget starkast, vi har då lite problem med deras snabba omställningar, till ett par snabba killar längre fram i banan. Vi äter oss sakta men säkert in i matchen och tar då över tillställningen och skapar 4-5 riktigt bra chanser som borde kunna resulterat i ett par mål, men det ville sig inte riktigt. Minns bla. en kanon från Viktor P som tar i undersidan av ribban men studsar tyvärr ner på fel sida om linjen.

DSC_0002

DSC_0003

DSC_0001

Vi har en bra känsla i halvlek och påtalar då att vi ska trycka fram lite mer med våra ytterbackar för att skapa tryck på motståndarna. Tyvärr lyckas vi inte riktigt med detta, vi kommer inte upp i samma intensitet som i första, blir lite slarviga och bekväma. Hemmalaget får ett par tre riktigt bra chanser som Jocke dock avvärjer. Med ca 20 minuter kvar kommer kallduschen, hemmalaget gör 1-0 på en omställning, där en snabb anfallare sprintar ifrån och målet är ett faktum. Vi försöker mobilisera våra krafter för att få till en utjämning. Med 10 kvar får vi en frispark strax utanför straffområdet som Jocke L sätter klockrent i stolpen, lite typiskt för oss denna dag, det vill sig helt enkelt inte. Med två minuter kvar klantar vi till det i försvarsspelet med 2-0 som följd. Vi ger dock inte slaget förlorat och får till ett tröstmål i 90:e minuter då Emil N distinkt nätar efter retur från hemmaförsvaret. Vi möter ett rätt bra lag, framförallt en bra offensiv som säkert kommer att ställa till det för många försvar framöver. Med handen på hjärtat kan vi trots allt inte vara nöjda med vad vi presterade denna eftermiddag. Nu är det bara att bryta ihop och komma igen till nästa Söndags hemmamatch 17.00 då Flerohopp gästar Ingelvi.