1 poäng borta mot Söderåkra!

av | maj 28, 2015 | HERRLAGET

Herrlaget tog en viktig pinne i Onsdagens bortamatch mot Söderåkra. Första halvlek är jämn och bra. Disciplinerat spel där bägge lagen håller sina positioner och gör det svårt för motståndaren. Det skapas inte speciellt mycket farliga chanser, den man minns är ett bra skott från en hemmaspelare där Johan gör en riktigt bra räddning.

I halvlek är vi nöjda med vad vi presterat och ska fortsätta på den inslagna vägen och ha tålamod.

1505272

1505274

I andra tycker jag att vi tar tag i taktpinnen och skapar omgående ett par chanser som dock inte resulterar i mål. Vi rullar boll riktigt bra och det är en fröjd att se på. Hemmalaget har nu svårt att få till något eget spel, det blir mest långbollar till anfallare som är stark och svårfångad. Det konstruktiva står vi för och skapar två tre riktigt bra chanser som borde resulterat i något mål, tyvärr blev så inte fallet och 0-0 är ett faktum. Lite besvikelse efter matchen då vi tyckte att vi borde tagit en trepoängare i kraft av vår starka andra halvlek. Men med lite distans känns det rätt okey med en pinne.