Revanschmöte gav tre nya poäng !

av | jul 3, 2016 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Flygsfors/Gadderås IF 4-1 (1-0)

Avslutningsmatchen innan välbehövlig sommarvila inbringade tre mycket välbehövliga poäng. Kvällens motståndare var Flygsfors/G, eftersom vi förlorade seriepremiären borta mot dom med 2-1 kändes det förstås bra att nu vända på steken och ta hem segern.

Matchen startade väldigt passivt och avvaktande från bägge lagen. Det var mycket rulla boll i sidled och matchen ville inte riktigt ta fart. Med kvarten kvar av första vaknade vi till liv och visade lite energi och aggressivitet och vi skapar ett visst tryck på motståndarna. I 43:e minuten kom utdelningen i form av 1-0. Sebbe M slår en fin hörna som Macke D resolut nickar in och vi kan gå till vila med 1-0 i ryggen.

DSC_0003

DSC_0004

I pausen poängteras att det nu bara återstår 45 minuter innan sommarvilan, nu går vi ut och ger allt, vi ska inte släppa in dom i matchen och dom tre poängen ska stanna i Ingelstad.

Vi får en kanonstart i andra halvlek då Adam H snyggt gör 2-0 fint framspelad av Mattias E. Det ser nu hur tryggt ut som helst, bortalaget verkar inte ha energin till att skapa något framåt. Med 20 minuter kvar hände det, på en hörna lyckas inte Tim boxa bort bollen utan den dimper ner i målområdet och hamnar på något lustigt sätt i mål, 2-1 är ett faktum. Nu kändes det plötsligt i ärlighetens namn lite olustigt, vad händer nu, bortalaget får självklart ny energi och vittring på poäng. Med kvarten kvar får vi svaret, nyss inbytte Dulle K får en fin passning av Adam H och rullar säkert in 3-1, gissa om det kändes skönt. Sex minuter senare kommer 4-1, Sebbe M slår ett perfekt inlägg och vem dyker inte upp, jo Dulle K igen och nickar hur snyggt som helst in fyran. Flygsfors är ett slaget lag, och ni ska veta att glädjen var total i vårt omklädningsrum efter matchen och sången ljöd över nejden som aldrig förr. Bra jobbat killar!